Luhta Koivula

Luhta midlayer takki miehille
Välikerrostakki erityisen joustavasta stretch-materiaalista. Laadukas kangas ei menetä muotoaan, vaan joustaa liikkeiden mukana joka suuntaan palaten aina takaisin alkuperäiseen asuunsa. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kun takkia käytetään päällyskerroksena, vettä hylkivät taskuvetoketjut pääsevät todistamaan arvonsa.
Lisätietoa
Kuvaus Välikerrostakki erityisen joustavasta stretch-materiaalista. Laadukas kangas ei menetä muotoaan, vaan joustaa liikkeiden mukana joka suuntaan palaten aina takaisin alkuperäiseen asuunsa. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kun takkia käytetään päällyskerroksena, vettä hylkivät taskuvetoketjut pääsevät todistamaan arvonsa.
Long Description Luhta midlayer takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Vettä hylkivä vetoketju edessä. Logomerkki. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 93% polyesteri, 7% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.