Luhta Koivuoja

Luhta t-paita miehille
Huipputrendikäs t-paita miellyttävästä puuvillasekoitteesta. Näyttävä printti ja koristesaumat luovat tuotteen dynaamisen ilmeen, joka sopii urheilullisiin vapaa-ajanaktiviteetteihin. Ajanmukaisen urbaania tyyliä edustavaan paitaan on tuotu punaista väriä piristeeksi.
Lisätietoa
Kuvaus Huipputrendikäs t-paita miellyttävästä puuvillasekoitteesta. Näyttävä printti ja koristesaumat luovat tuotteen dynaamisen ilmeen, joka sopii urheilullisiin vapaa-ajanaktiviteetteihin. Ajanmukaisen urbaania tyyliä edustavaan paitaan on tuotu punaista väriä piristeeksi.
Long Description Luhta t-paita miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Koristeompeleet luovat tuotteeseen erityisen kiinnostavan ilmeen. O-pääntie. Printattu koristekuvio.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% ES
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.