Luhta Koskela

Luhta housut miehille
Aktiivisille laskettelijoille, jotka etsivät tällä kertaa jotain muuta kuin mustia perushiihtohousuja. Villalook elävöittää housujen ilmettä, mutta ne ovat kuitenkin edelleen helposti yhdistettävissä kaikkiin mahdollisiin väreihin. Valitse takki mielesi mukaan ja suuntaa rinteeseen. Lasketteluhousut takaavat ehdottoman vedenpitävyyden, sillä kaikki saumakohdat on teipattu ja lahkeista löytyvät lumilukot. Lahkeiden sisäpuolen materiaali on vahvistettua, joten se kestää kulutusta paremmin ahkerassa käytössä. Lukuisat säätömahdollisuudet viimeistelevät housujen toiminnallisuuden.
Lisätietoa
Kuvaus Aktiivisille laskettelijoille, jotka etsivät tällä kertaa jotain muuta kuin mustia perushiihtohousuja. Villalook elävöittää housujen ilmettä, mutta ne ovat kuitenkin edelleen helposti yhdistettävissä kaikkiin mahdollisiin väreihin. Valitse takki mielesi mukaan ja suuntaa rinteeseen. Lasketteluhousut takaavat ehdottoman vedenpitävyyden, sillä kaikki saumakohdat on teipattu ja lahkeista löytyvät lumilukot. Lahkeiden sisäpuolen materiaali on vahvistettua, joten se kestää kulutusta paremmin ahkerassa käytössä. Lukuisat säätömahdollisuudet viimeistelevät housujen toiminnallisuuden.
Long Description Luhta housut miehille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatimuksia. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Vyötäröllä säätömahdollisuus. Säädettävät lahkeensuut. Muotoonommellut polvikohdat. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Kriittisten paikkojen vahvistemateriaalin ansiosta tuote kestää kovassakin käytössä. Kiinteät lumilukot lahkeensuissa. Normaali mitoitus. Lahkeissa vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatim Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.