Luhta Koski

Luhta housut miehille
Jos käyttömukavuus on sinulle ykkösasia rinteessä, suosittelemme näitä softshell-housuja. Kankaan etu on sen joustavuus, joka ei kärsi edes teknisestä valmistumenetelmästä: kankaaseen laminoidaan veden- ja tuulepitävä kalvo, joka blokkaa lumen täydellisesti saumakohtia lukuunottamatta. Joustava softshell-materiaali ei rajoita liikeratoja, joten kurvailu rinteessä tai muut talviaktiviteetit eivät tuota ongelmia. Hengittävyys ja pehmeäksi harjattu sisäpuoli vakuuttavat viimeiset epäilijät näiden lasketteluhousujen ylivoimaisesta mukavuudesta.
Lisätietoa
Kuvaus Jos käyttömukavuus on sinulle ykkösasia rinteessä, suosittelemme näitä softshell-housuja. Kankaan etu on sen joustavuus, joka ei kärsi edes teknisestä valmistumenetelmästä: kankaaseen laminoidaan veden- ja tuulepitävä kalvo, joka blokkaa lumen täydellisesti saumakohtia lukuunottamatta. Joustava softshell-materiaali ei rajoita liikeratoja, joten kurvailu rinteessä tai muut talviaktiviteetit eivät tuota ongelmia. Hengittävyys ja pehmeäksi harjattu sisäpuoli vakuuttavat viimeiset epäilijät näiden lasketteluhousujen ylivoimaisesta mukavuudesta.
Long Description Luhta housut miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Vyötäröllä säätömahdollisuus. Säädettävät lahkeensuut. Muotoonommellut polvikohdat. Taskuissa vettä hylkivät vetoketjut. Kiinteät lumilukot lahkeensuissa. Vartalonmyötäinen mitoitus. Lahkeissa vetoketjut. Kontrastiväriset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 90% polyesteri, 10% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.