Luhta Kruunupyy

Luhta takki naisille
Kevyt, vettä hylkivä toppatakki on ehdoton välttämättömyys välikauden epävakaille säille. Takin tikattu design pehmeissä, naisellisissa värisävyissä edustaa skandinaavista yksinkertaisuutta, joka on helppo yhdistää oman vaatekaapin sisältöön. Todella miellyttävän tuntuinen untuvajäljitelmätoppaus, joka pitää lämpimänä ensimmäisten koleiden syyspäivien saapuessa.
Lisätietoa
Kuvaus Kevyt, vettä hylkivä toppatakki on ehdoton välttämättömyys välikauden epävakaille säille. Takin tikattu design pehmeissä, naisellisissa värisävyissä edustaa skandinaavista yksinkertaisuutta, joka on helppo yhdistää oman vaatekaapin sisältöön. Todella miellyttävän tuntuinen untuvajäljitelmätoppaus, joka pitää lämpimänä ensimmäisten koleiden syyspäivien saapuessa.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tikattu. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Logomerkki. Kiinteä huppu. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.