Luhta Kuhmoinen

Luhta takki naisille
Virkistäytymään puistoon ja takaisin kaupungin hulinaan: Luhdan toppatakki on täydellinen valinta molempiin! Tuote on käsitelty vettä hylkiväksi, joten se pitää pintansa kevyellä sateella. Keskitalven pakkaset eivät pääse luihin ja ytimiin paksun untuvajäljitelmätoppauksen läpi, mutta todelliset vilukissat voivat helposti lisätä lämpökerroksia väljän mallin alle. Ryhtiä takkiin tuo korkea kaulus, joka antaa takille ulkonäköä, mutta myös suojaa kaulaa tehokkaasti. Käytännöllisyyden viimeistelee kaksisuuntainen vetoketju ja kummaltakin sivulta löytyvät avattavat halkiot, jotka lisäävät liikkumavapautta.
Lisätietoa
Kuvaus Virkistäytymään puistoon ja takaisin kaupungin hulinaan: Luhdan toppatakki on täydellinen valinta molempiin! Tuote on käsitelty vettä hylkiväksi, joten se pitää pintansa kevyellä sateella. Keskitalven pakkaset eivät pääse luihin ja ytimiin paksun untuvajäljitelmätoppauksen läpi, mutta todelliset vilukissat voivat helposti lisätä lämpökerroksia väljän mallin alle. Ryhtiä takkiin tuo korkea kaulus, joka antaa takille ulkonäköä, mutta myös suojaa kaulaa tehokkaasti. Käytännöllisyyden viimeistelee kaksisuuntainen vetoketju ja kummaltakin sivulta löytyvät avattavat halkiot, jotka lisäävät liikkumavapautta.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kangas käsitelty vedenkestäväksi Tikattu. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Väljä mitoitus. Logomerkki. Halkiot helmassa. Sisätasku. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Luhta Kuhmoinen