Luhta Kulosaari

Luhta takki naisille
Virkistäytymään puistoon ja takaisin kaupungin hulinaan: Luhdan toppatakki on täydellinen valinta molempiin! Tuote on käsitelty vettä hylkiväksi, joten se pitää pintansa kevyellä sateella. Keskitalven pakkaset eivät pääse luihin ja ytimiin paksun untuvajäljitelmätoppauksen läpi, mutta todelliset vilukissat voivat helposti lisätä lämpökerroksia väljän mallin alle. Tikkauksilla takkiin on luotu piristävä kaksiosainen ilme, joka rikkoo skandinaavisen selkeyden sopivan hillityllä tavalla. Käytännöllisyyden viimeistelee kaksisuuntainen vetoketju, joka lisää liikkumavapautta.
Lisätietoa
Kuvaus Virkistäytymään puistoon ja takaisin kaupungin hulinaan: Luhdan toppatakki on täydellinen valinta molempiin! Tuote on käsitelty vettä hylkiväksi, joten se pitää pintansa kevyellä sateella. Keskitalven pakkaset eivät pääse luihin ja ytimiin paksun untuvajäljitelmätoppauksen läpi, mutta todelliset vilukissat voivat helposti lisätä lämpökerroksia väljän mallin alle. Tikkauksilla takkiin on luotu piristävä kaksiosainen ilme, joka rikkoo skandinaavisen selkeyden sopivan hillityllä tavalla. Käytännöllisyyden viimeistelee kaksisuuntainen vetoketju, joka lisää liikkumavapautta.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kangas käsitelty vedenkestäväksi Pehmeä sisähuppu on mukava ja lämmin. Tikattu. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Väljä mitoitus. Logomerkki. Säädettävä huppu. Kiinteä huppu. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.