Luhta Kuninkaala

Luhta softshell-housut miehille
Nämä mukavat softshell-housut ovat ehdoton must-varuste syysulkoiluun. Tuulenpitävän ja joustavan materiaalin lisäksi muotoonommellut polvikohdat, kiristettävät lahkeensuut sekä säädettävä vyötärö lisäävät käyttömukavuutta. Kangas tarjoaa tehokkaan vastuksen myös kosteudelle.
Lisätietoa
Kuvaus Nämä mukavat softshell-housut ovat ehdoton must-varuste syysulkoiluun. Tuulenpitävän ja joustavan materiaalin lisäksi muotoonommellut polvikohdat, kiristettävät lahkeensuut sekä säädettävä vyötärö lisäävät käyttömukavuutta. Kangas tarjoaa tehokkaan vastuksen myös kosteudelle.
Long Description Luhta softshell-housut miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Logomerkki. Vyötäröllä säätömahdollisuus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.