Luhta Kunnas

Luhta softshell-housut miehille
Nämä mukavat softshell-housut ovat ehdoton must-varuste seuraavalle retkellesi. Hengittävän, tuulen- ja vedenpitävän materiaalin lisäksi neljään suuntaan joustava stretch, muotoonommellut polvikohdat, sekä säädettävä vyötärö lisäävät käyttömukavuutta. Teknisten ominaisuuksien listan täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii siitä, ettei housuista tule raskaat vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo housujen pinnalle imeytymättä kankaaseen.
Lisätietoa
Kuvaus Nämä mukavat softshell-housut ovat ehdoton must-varuste seuraavalle retkellesi. Hengittävän, tuulen- ja vedenpitävän materiaalin lisäksi neljään suuntaan joustava stretch, muotoonommellut polvikohdat, sekä säädettävä vyötärö lisäävät käyttömukavuutta. Teknisten ominaisuuksien listan täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii siitä, ettei housuista tule raskaat vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo housujen pinnalle imeytymättä kankaaseen.
Long Description Luhta softshell-housut miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Säädettävät lahkeensuut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.