Luhta Kuohenmaa

Luhta housut miehille
Nämä housut ovat niitä varten, jotka kaipaavat ulkoilemaan myös säiden viiletessä. Ulkoiluhousut on topattu lämpimiksi, ja pääsaumat on teipattu, jotta vesi ei pääse niistä läpi. Vyötärön koko on säädettävissä tarranauhoilla ja ylös käärittävät lahkeet saa kiinnitettyä paikoilleen, mikä tekee housuista joka tilanteeseen mukautuvat. Hengittävä materiaali kruunaa ulkoilukokemuksen.
Lisätietoa
Kuvaus Nämä housut ovat niitä varten, jotka kaipaavat ulkoilemaan myös säiden viiletessä. Ulkoiluhousut on topattu lämpimiksi, ja pääsaumat on teipattu, jotta vesi ei pääse niistä läpi. Vyötärön koko on säädettävissä tarranauhoilla ja ylös käärittävät lahkeet saa kiinnitettyä paikoilleen, mikä tekee housuista joka tilanteeseen mukautuvat. Hengittävä materiaali kruunaa ulkoilukokemuksen.
Long Description Luhta housut miehille. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Säädettävät lahkeensuut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Käsinpesu 30°. Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää nahkaosia. Sulje tarrat ennen pesua.