Luhta Kustavi

Luhta takki miehille
Tyylikäs bomber-mallinen kaupunkitakki. Tätä takkia voi käyttää aina ja kaikkialla, sillä sen ilme on selkeä ja väri on helposti yhdisteltävissä. Mesh-kankaasta valmistettu puolivuori tehostaa ilmankiertoa takin sisäpuolella, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Tärkeille mukaan otettaville esineille on paljon säilytystilaa ulko- ja sisäpuolen vetoketjutaskuissa. Kaupunkitakki on viimeistelty käytännöllisellä vedenhylkivyyskäsittelyllä.
Lisätietoa
Weight 0.7000
Kuvaus Tyylikäs bomber-mallinen kaupunkitakki. Tätä takkia voi käyttää aina ja kaikkialla, sillä sen ilme on selkeä ja väri on helposti yhdisteltävissä. Mesh-kankaasta valmistettu puolivuori tehostaa ilmankiertoa takin sisäpuolella, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Tärkeille mukaan otettaville esineille on paljon säilytystilaa ulko- ja sisäpuolen vetoketjutaskuissa. Kaupunkitakki on viimeistelty käytännöllisellä vedenhylkivyyskäsittelyllä.
Long Description Luhta takki miehille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Puolivuori hengittävää verkkokangasta. Vetoketjullisia taskuja. Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 65% polyesteri, 35% puuvilla