Luhta Kuurna

Luhta takki miehille
Kun etsitään kevyttä tuotetta, joka sopii kaikkeen vapaa-aikaan, tämä tyylikäs puuvillatakki on täydellinen valinta. Vedenhylkivyytensä ja tuulenpitävyytensä ansiosta takki tarjoaa suojaa oikullisilta kevät- ja syyssäiltä. Hihansuiden leveyttä voi säätää napeilla. Plussaa ovat myös taskut, jotka on varustettu vettä hylkivillä vetoketjuilla. Kaupunkikäyttöön sopiva takki, joka ei vakuuta pelkästään ulkonäöllään!
Lisätietoa
Weight 0.8600
Kuvaus Kun etsitään kevyttä tuotetta, joka sopii kaikkeen vapaa-aikaan, tämä tyylikäs puuvillatakki on täydellinen valinta. Vedenhylkivyytensä ja tuulenpitävyytensä ansiosta takki tarjoaa suojaa oikullisilta kevät- ja syyssäiltä. Hihansuiden leveyttä voi säätää napeilla. Plussaa ovat myös taskut, jotka on varustettu vettä hylkivillä vetoketjuilla. Kaupunkikäyttöön sopiva takki, joka ei vakuuta pelkästään ulkonäöllään!
Long Description Luhta takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vetoketjullisia taskuja. Säädettävät hihansuut. Logomerkki. Vettä hylkivä vetoketju rintataskussa.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Irtoväri saattaa lähteä kuivana.
Materiaalit 100% puuvilla