Luhta Kuusa

Luhta takki miehille
Kevyesti topattu, vettä hylkivä takki on ehdoton välttämättömyys välikauden epävakaille säille. Takin tikattu, yksivärinen design edustaa skandinaavista yksinkertaisuutta, joka on helppo yhdistää jokaisen vaatekaapin sisältöön. Tämä yksilö todistaa, että pienillä yksityiskohdilla saadaan aikaan paljon: sileä pinta vuorottelee tikkausten kanssa häiritsemättä rauhallista kokonaisuutta. Todella kevyen tuntuinen takki, joka pitää lämpimänä, ennen kuin kesä miellyttävine lämpötiloineen saapuu.
Lisätietoa
Weight 0.5000
Kuvaus Kevyesti topattu, vettä hylkivä takki on ehdoton välttämättömyys välikauden epävakaille säille. Takin tikattu, yksivärinen design edustaa skandinaavista yksinkertaisuutta, joka on helppo yhdistää jokaisen vaatekaapin sisältöön. Tämä yksilö todistaa, että pienillä yksityiskohdilla saadaan aikaan paljon: sileä pinta vuorottelee tikkausten kanssa häiritsemättä rauhallista kokonaisuutta. Todella kevyen tuntuinen takki, joka pitää lämpimänä, ennen kuin kesä miellyttävine lämpötiloineen saapuu.
Long Description Luhta takki miehille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Lämmin toppaus. Vetoketjullisia taskuja. Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon