Luhta Kuusamo

Luhta parka miehille
Jos haussa on kauttaaltaan tyylikäs takki, joka vakuuttaa myös teknisillä ominaisuuksillaan, tätä tuotetta ei kannata päästää käsistään. Luhta-takissa ei ole tingitty sen enempää tyylistä kuin mukavuudestakaan. Se on vettä hylkivä ja tuulenpitävä - eli valmis vaihteleville välikauden säille. Säädettävä huppu suojaa korvia ja päätä, ja sen voi jättää aurinkoisella säällä kokonaan pois matkasta. Lukuisilla muodikkailla ja käytännöllisillä yksityiskohdilla varustettu takki sopii erinomaisesti työmatkalle, kaupunkipyrähdykselle tai pitkälle puistokävelylle.
Lisätietoa
Weight 0.9300
Kuvaus Jos haussa on kauttaaltaan tyylikäs takki, joka vakuuttaa myös teknisillä ominaisuuksillaan, tätä tuotetta ei kannata päästää käsistään. Luhta-takissa ei ole tingitty sen enempää tyylistä kuin mukavuudestakaan. Se on vettä hylkivä ja tuulenpitävä - eli valmis vaihteleville välikauden säille. Säädettävä huppu suojaa korvia ja päätä, ja sen voi jättää aurinkoisella säällä kokonaan pois matkasta. Lukuisilla muodikkailla ja käytännöllisillä yksityiskohdilla varustettu takki sopii erinomaisesti työmatkalle, kaupunkipyrähdykselle tai pitkälle puistokävelylle.
Long Description Luhta parka miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. Taitettava lippa. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävät hihansuut. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Irtoväri saattaa lähteä kuivana.
Materiaalit 100% puuvilla