Luhta Laajoki Jr

Luhta takki tytöille
Tämä Luhdan pitkä tyttöjen toppatakki tekee talvipäivistä mukavia ja ihanan lämpöisiä. Muhkea untuvankaltainen toppaus varastoi tehokkaasti kehon tuottamaa lämpöä, ja tekninen pintakangas estää sateen, tuulen ja lumen aiheuttamaa kylmettymistä. Ranteitakaan ei pääse paleltamaan, sillä hihoissa on suojaavat resorit. Korkeassa kauluksessa on pehmeä teddykarvainen vuori, ja irrotettava huppu on koristettu keinokarvareunuksella. Mikäli on tarvetta suuremmalla liikkumavapaudelle, voi helman takaosassa olevat napilliset halkiot avata.
Lisätietoa
Weight 1.2600
Kuvaus Tämä Luhdan pitkä tyttöjen toppatakki tekee talvipäivistä mukavia ja ihanan lämpöisiä. Muhkea untuvankaltainen toppaus varastoi tehokkaasti kehon tuottamaa lämpöä, ja tekninen pintakangas estää sateen, tuulen ja lumen aiheuttamaa kylmettymistä. Ranteitakaan ei pääse paleltamaan, sillä hihoissa on suojaavat resorit. Korkeassa kauluksessa on pehmeä teddykarvainen vuori, ja irrotettava huppu on koristettu keinokarvareunuksella. Mikäli on tarvetta suuremmalla liikkumavapaudelle, voi helman takaosassa olevat napilliset halkiot avata.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri