Luhta Laamala Jr

Luhta takki pojille
Luhta takki pojille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä. Kankaan vesipilari: 3000 mm. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Todella lämmin toppaus. Vetoketjullisia taskuja. Irrotettava huppu. Tekokarvayksityiskohtia. Säädettävä helma. Logomerkki.
Lisätietoa
Weight 0.8600
Kuvaus Luhta takki pojille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä. Kankaan vesipilari: 3000 mm. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Todella lämmin toppaus. Vetoketjullisia taskuja. Irrotettava huppu. Tekokarvayksityiskohtia. Säädettävä helma. Logomerkki.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Todella lämmin toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 40°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri