Luhta Lahdenmaa Jr

Luhta parka tytöille
Luhta parka tytöille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Todella lämmin toppaus. Pidennetty ja suojaava takahelma. Säädettävät hihansuut. Vetoketjullisia taskuja. Irrotettava huppu. Sisäpuolella resorihihansuut. Tekokarvayksityiskohtia. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Lisätietoa
Weight 1.1300
Kuvaus Luhta parka tytöille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Todella lämmin toppaus. Pidennetty ja suojaava takahelma. Säädettävät hihansuut. Vetoketjullisia taskuja. Irrotettava huppu. Sisäpuolella resorihihansuut. Tekokarvayksityiskohtia. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Todella lämmin toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 40°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri