Luhta, LAHTI2017-kisojen virallinen yhteistyökumppani

Alkuvuonna Luhta oli isosti esillä, kun Lahti 2017 –kotikilpailut valtasivat Lahden 22.2.-5.3.2017. Kisahuuma pyöräytettiin käyntiin täyttämällä kisa-alueen porttien viereen pystytetty kisateltta tuotteilla ja pistämällä käyntiin Hintarallit. Rallien jälkeen teltta koki muodonmuutoksen upeaksi Luhta 110 -juhlateltaksi, joka tarjoili viihdykettä Luhdan henkilökunnalle, sidosryhmille ja asiakkaille sekä kisayleisölle ja kaikille lahtelaisille. Juhlateltan keittiö tarjoili lounasta päivittäin vaihtuvan listan mukaan, suurilta televisioruuduilta oli mahdollista seurata kisoja ja nauttia samalla vaikkapa kisajuoma, ja pääsipä paikalla tutustumaan Luhdan uuteen mallistoon ja historiaan, unohtamatta urheiluvieraita, jotka kävivät teltalla haastateltavina kisojen tiimoilta.

Luhta vaatetti kaikki tapahtuman yli kaksituhatta vapaaehtoista: miehet sinisin Icepeak-asuin ja naiset pinkein Luhta-asuin. Myös LAHTI2017-kilpailujen viralliset kisa-asusteet olivat Luhdan suunnittelemat.

Paitsi vapaaehtoisten ja kisayleisön yllä, myös urheilijoiden asuissa näkyi Luhta. Suomalaiset urheilijat edustivat lajista riippuen Rukan tai Icepeakin kilpailu- ja päälivaateissa, kun taas numeroliiveissä näkyvitä kaikkien kilpailijoiden yllä sekä Luhta että Icepeak, lajista riippuen. Urheilusuoritusten aikana brändit näkyivät urheilijoiden lisäksi myös rakennusmateriaaleissa: Icepeakin logot komeilivat mäkihyppyalueella ja hiihtäjät saapuivat katsomoalueelle suuren Luhta-kaaren alta.