Luhta Lempisaari

Luhta softshell-takki tytöille
Kouluun, vapaa-aikaan tai luontoretkille - tytöt voivat luottaa Luhdan softshell-housuihin joka tilanteessa. Housuissa on kaikki softshell-materiaalin edut. Ne ovat tuulenpitävät ja vettä hylkivät eli valmiit kohtaamaan välikauden epävakaat säät. Monipuolisesti yhdisteltävät housut eivät ole vain yhden kauden ilo vaan valinta, joka kestää monet kevät- ja syyssäät.
Lisätietoa
Weight 0.2800
Kuvaus Kouluun, vapaa-aikaan tai luontoretkille - tytöt voivat luottaa Luhdan softshell-housuihin joka tilanteessa. Housuissa on kaikki softshell-materiaalin edut. Ne ovat tuulenpitävät ja vettä hylkivät eli valmiit kohtaamaan välikauden epävakaat säät. Monipuolisesti yhdisteltävät housut eivät ole vain yhden kauden ilo vaan valinta, joka kestää monet kevät- ja syyssäät.
Long Description Luhta softshell-takki tytöille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuote on tehty lastenvaatteiden turvallisuussäädöksien mukaan. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä vyötärö.
Materiaaliteknologia Tuote on tehty lastenvaatteiden turvallisuussäädöksien mukaan. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani