Luhta Linda Ms

Luhta saapikkaat naisille
Luhta saapikkaat naisille. Vedenpitävä. Vedenpitävä A.W.S. WATERPROOF -kalvorakenne pitää jalat kuivina haastavissakin sääoloissa. Mokkanahkaisia yksityiskohtia. A.W.S. cool net -pohjallinen. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Litteät kengännauhat. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Logo-solki yksityiskohtana.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta saapikkaat naisille. Vedenpitävä. Vedenpitävä A.W.S. WATERPROOF -kalvorakenne pitää jalat kuivina haastavissakin sääoloissa. Mokkanahkaisia yksityiskohtia. A.W.S. cool net -pohjallinen. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Litteät kengännauhat. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Logo-solki yksityiskohtana.
Long Description Luhta saapikkaat naisille. Vedenpitävä. Vedenpitävä A.W.S. WATERPROOF -kalvorakenne pitää jalat kuivina haastavissakin sääoloissa. Mokkanahkaisia yksityiskohtia. A.W.S. cool net -pohjallinen. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Litteät kengännauhat. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Logo-solki yksityiskohtana.
Materiaaliteknologia Vedenpitävä. Vedenpitävä A.W.S. WATERPROOF -kalvorakenne pitää jalat kuivina haastavissakin sääoloissa.
Materiaalit TEXTILE NYLON+TEXTILE LYCRA+SYN.PU+COW SUEDE