Luhta Luopa

Luhta softshell-takki pojille
Muodikkaana ja suojassa välikauden säiltä - Luhdan softshell-takilla se onnistuu. Takki vakuuttaa tuulenpitävillä ominaisuuksillaan ja kerää pisteitä myös kohokuvioidulla kuosilla, joka elävöittää kokonaisilmettä. Sisempien resorihihansuiden ansiosta kolea tuuli ei pääse kylmettämään käsivarsia. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas pienellä vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo. Toimivan kokonaisuuden viimeistelee irrotettava huppu ja unelmanpehmeä sisäpinta.
Lisätietoa
Weight 0.4600
Kuvaus Muodikkaana ja suojassa välikauden säiltä - Luhdan softshell-takilla se onnistuu. Takki vakuuttaa tuulenpitävillä ominaisuuksillaan ja kerää pisteitä myös kohokuvioidulla kuosilla, joka elävöittää kokonaisilmettä. Sisempien resorihihansuiden ansiosta kolea tuuli ei pääse kylmettämään käsivarsia. Päällysmateriaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas pienellä vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo. Toimivan kokonaisuuden viimeistelee irrotettava huppu ja unelmanpehmeä sisäpinta.
Long Description Luhta softshell-takki pojille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Irrotettava huppu. Vetoketjullisia taskuja.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 8000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 40°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani