Luhta luot

Luhta housut tytöille
Luhta housut tytöille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kangas on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä. Tuotteessa on heijastavia elementtejä. Vedenpitävä kangas: 3000 mm. Materiaali suojaa vedeltä ja tuulelta. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Muotoon ommellut polvikohdat. Vyölenkit. Joustava vyötärönauha takana takaa tuotteen istuvuuden. Vahvikkeet lahkeensuissa. Irrotettavat, säädettävät olkaimet. Vetoketjulliset taskut. Lumilukot lahkeensuissa estävät kosteuden pääsyn iholle.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta housut tytöille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kangas on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä. Tuotteessa on heijastavia elementtejä. Vedenpitävä kangas: 3000 mm. Materiaali suojaa vedeltä ja tuulelta. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Muotoon ommellut polvikohdat. Vyölenkit. Joustava vyötärönauha takana takaa tuotteen istuvuuden. Vahvikkeet lahkeensuissa. Irrotettavat, säädettävät olkaimet. Vetoketjulliset taskut. Lumilukot lahkeensuissa estävät kosteuden pääsyn iholle.
Long Description Luhta housut tytöille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Tuotteessa on heijastavia elementtejä. "Ohjeena; lämpö ja kylmyys ovat subjektiivisia ja riippuvat yksilöllisista vartalon sietokyvyistä." Kankaan vesipilari: 3000 mm. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Tuote on tehty lastenvaatteiden turvallisuussäädöksien mukaan. Muotoonommellut polvikohdat. Vyölenkit. Joustava vyötärönauha takana. Vahvikkeet lahkeensuissa. Irrotettavat ja säädettävät olkaimet. Vetoketjullisia taskuja. Lumilukot lahkeensuissa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 40°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. "Ohjeena; lämpö ja kylmyys ovat subjektiivisia ja riippuvat yksilöllisista vartalon sietokyvyistä." Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan vesipilari: 3000 mm. Tuotteessa on heijastavia elementtejä.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Vyö poistettava pesun ajaksi. Sulje tarrat ennen pesua.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Luhta luot