Luhta Napiala L3

Luhta pipo naisille
Luhta pipo naisille. Tuote on erinomainen herkkäihoiselle. Merinovilla materiaali on lämmin luonnonkuitu, mikä tuntuu pehmeältä ja mukavalta päällä. Brändin logo. Tekoturkistupsu on kaunis yksityiskohta. Irrotettava karva. Joustinneulos. Paljettikoristelu.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta pipo naisille. Tuote on erinomainen herkkäihoiselle. Merinovilla materiaali on lämmin luonnonkuitu, mikä tuntuu pehmeältä ja mukavalta päällä. Brändin logo. Tekoturkistupsu on kaunis yksityiskohta. Irrotettava karva. Joustinneulos. Paljettikoristelu.
Long Description Luhta pipo naisille. Erityisen pehmeä merinovilla kuljettaa kosteuden pois iholta ja lämmittää kylmällä säällä, jopa märkänä. Luonnonmateriaali ei kutita vaan soveltuu erinomaisesti herkkäihoisille. Logomerkki. Tekokarvatupsu. Irrotettava hupun reunus aitoa turkista. Joustinneulos. Paljettiyksityiskohtia.
Pesuohjeet Käsinpesu. Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Erityisen pehmeä merinovilla kuljettaa kosteuden pois iholta ja lämmittää kylmällä säällä, jopa märkänä. Luonnonmateriaali ei kutita vaan soveltuu erinomaisesti herkkäihoisille.
Materiaalit 30% merinovilla, 70% akryyli
Hoito-ohjeet Käsinpesu 30°. Muotoiltava kosteana.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Luhta Napiala L3