Luhta Naskarla L7

Luhta pipo naisille
Luhta pipo naisille. Tuote on erinomainen herkkäihoiselle. Merinovilla materiaali on lämmin luonnonkuitu, mikä tuntuu pehmeältä ja mukavalta päällä. Pehmeä 1\2 fleecevuori pitää sinut lämpimänä. Brändin logo. Palmikkoneulos tuntuu ja näyttää miellyttävältä päällä. Tekoturkistupsu on kaunis yksityiskohta.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta pipo naisille. Tuote on erinomainen herkkäihoiselle. Merinovilla materiaali on lämmin luonnonkuitu, mikä tuntuu pehmeältä ja mukavalta päällä. Pehmeä 1\2 fleecevuori pitää sinut lämpimänä. Brändin logo. Palmikkoneulos tuntuu ja näyttää miellyttävältä päällä. Tekoturkistupsu on kaunis yksityiskohta.
Long Description Luhta pipo naisille. Erityisen pehmeä merinovilla kuljettaa kosteuden pois iholta ja lämmittää kylmällä säällä, jopa märkänä. Luonnonmateriaali ei kutita vaan soveltuu erinomaisesti herkkäihoisille. Puolivuori fleecestä. Logomerkki. Palmikkoneulos tuntuu ja näyttää miellyttävältä päällä. Tekokarvatupsu.
Pesuohjeet Käsinpesu. Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Erityisen pehmeä merinovilla kuljettaa kosteuden pois iholta ja lämmittää kylmällä säällä, jopa märkänä. Luonnonmateriaali ei kutita vaan soveltuu erinomaisesti herkkäihoisille.
Materiaalit 30% merinovilla, 70% akryyli
Hoito-ohjeet Käsinpesu 30°. Muotoiltava kosteana.