Luhta Naskarla L8

Luhta pipo naisille
Luhta pipo naisille. Tuote on erinomainen herkkäihoiselle. Merinovilla materiaali on lämmin luonnonkuitu, mikä tuntuu pehmeältä ja mukavalta päällä. Pehmeä 1\2 fleecevuori pitää sinut lämpimänä. Brändin logo. Pipon turkistupsu on aitoa turkista. Palmikkoneulos tuntuu ja näyttää miellyttävältä päällä.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta pipo naisille. Tuote on erinomainen herkkäihoiselle. Merinovilla materiaali on lämmin luonnonkuitu, mikä tuntuu pehmeältä ja mukavalta päällä. Pehmeä 1\2 fleecevuori pitää sinut lämpimänä. Brändin logo. Pipon turkistupsu on aitoa turkista. Palmikkoneulos tuntuu ja näyttää miellyttävältä päällä.
Long Description Luhta pipo naisille. Erityisen pehmeä merinovilla kuljettaa kosteuden pois iholta ja lämmittää kylmällä säällä, jopa märkänä. Luonnonmateriaali ei kutita vaan soveltuu erinomaisesti herkkäihoisille. Puolivuori fleecestä. Logomerkki. Tupsu on aitoa karvaa. Palmikkoneulos tuntuu ja näyttää miellyttävältä päällä.
Pesuohjeet Käsinpesu. Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Erityisen pehmeä merinovilla kuljettaa kosteuden pois iholta ja lämmittää kylmällä säällä, jopa märkänä. Luonnonmateriaali ei kutita vaan soveltuu erinomaisesti herkkäihoisille.
Materiaalit 30% merinovilla, 70% akryyli
Hoito-ohjeet Käsinpesu 30°. Muotoiltava kosteana.