Luhta Onnekas Ms

Luhta kengät naisille
Luhta kengät naisille. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. A.W.S. Phylon-välipohja. Kumimateriaali on kulutusta kestävä, lämpöä eristävä ja vedenpitävä. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Verkkovuori. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Litteät kengännauhat.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta kengät naisille. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. A.W.S. Phylon-välipohja. Kumimateriaali on kulutusta kestävä, lämpöä eristävä ja vedenpitävä. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Verkkovuori. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Litteät kengännauhat.
Long Description Luhta kengät naisille. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. A.W.S. Phylon-välipohja. Kumimateriaali on kulutusta kestävä, lämpöä eristävä ja vedenpitävä. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Verkkovuori. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Litteät kengännauhat.
Materiaalit LYCRA+SYN.PU+MESH+RUBBER,RUBBER+PHYLON