Luhta Tarkka Mr

Luhta nilkkurit miehille
Luhta nilkkurit miehille. Vedenpitävä A.W.S-kalvo pintamateriaalin ja vuorin välissä pitää jalat kuivina haastavissakin sääolosuhteissa. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + huopa -pohjallinen. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Lämmin tekstiilikarvavuori tuntuu mukavalta. Pyöristetyt kengännauhat. A.W.S. vedenpitävä. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Logo-solki yksityiskohtana.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta nilkkurit miehille. Vedenpitävä A.W.S-kalvo pintamateriaalin ja vuorin välissä pitää jalat kuivina haastavissakin sääolosuhteissa. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + huopa -pohjallinen. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Lämmin tekstiilikarvavuori tuntuu mukavalta. Pyöristetyt kengännauhat. A.W.S. vedenpitävä. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Logo-solki yksityiskohtana.
Long Description Luhta nilkkurit miehille. Vedenpitävä A.W.S-kalvo pintamateriaalin ja vuorin välissä pitää jalat kuivina haastavissakin sääolosuhteissa. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + huopa -pohjallinen. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Lämmin tekstiilikarvavuori tuntuu mukavalta. Pyöristetyt kengännauhat. A.W.S. vedenpitävä. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Logo-solki yksityiskohtana.
Materiaalit SYN.PU+TEXTILE NYLON+TEXTILE LYCRA,RUBBER
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Luhta Tarkka Mr