Luhta Ujo Ms

Luhta kengät naisille
Luhta kengät naisille. A.W.S. SUSTAINABLE -tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Joustava A.W.S. ULTRA SOFT -pohjallinen. Pehmeä Lycra-vuori. Pehmeä ja kevyt A.W.S. Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Öljyä hylkivä ja liukastelua ehkäisevä A.W.S.-kumipohja.
Lisätietoa
Weight 0.4500
Kuvaus Luhta kengät naisille. A.W.S. SUSTAINABLE -tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Joustava A.W.S. ULTRA SOFT -pohjallinen. Pehmeä Lycra-vuori. Pehmeä ja kevyt A.W.S. Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Öljyä hylkivä ja liukastelua ehkäisevä A.W.S.-kumipohja.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Pehmeä Lycra-vuori.
Long Description Luhta kengät naisille. A.W.S. SUSTAINABLE -tuotteessa on käytetty materiaalia, jonka valmistuksessa on huomioitu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat. Joustava A.W.S. ULTRA SOFT -pohjallinen. Pehmeä Lycra-vuori. Pehmeä ja kevyt A.W.S. Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Öljyä hylkivä ja liukastelua ehkäisevä A.W.S.-kumipohja.
Materiaaliteknologia Joustava A.W.S. ULTRA SOFT -pohjallinen. A.W.S. SUSTAINABLE -tuotteessa on käytetty materiaalia, jonka valmistuksessa on huomioitu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat.
Materiaalit WATER BASED MATERIAL+ELASTIC,RUBBER+PHYLON