Marjut

Luhta liivi naisille
Luhta liivi naisille. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja yksityiskohtia. Vetoketjulliset taskut.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta liivi naisille. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja yksityiskohtia. Vetoketjulliset taskut.
Long Description Luhta liivi naisille. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja osioita. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Tuote pestään 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä.
Materiaalit 100% polyamidi
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Älä silitä koristelua.