Matilda ld

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Brändin logo. Säädettävät hihansuut. Irrotettava huppu on säädettävissä. Plus-koko: väljempi mitoitus lisää käyttömukavuutta. Vetoketjulliset taskut. 2-suuntainen vetoketju edessä. Resorineulos kauluksessa. Vyötärö on säädettävissä.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Brändin logo. Säädettävät hihansuut. Irrotettava huppu on säädettävissä. Plus-koko: väljempi mitoitus lisää käyttömukavuutta. Vetoketjulliset taskut. 2-suuntainen vetoketju edessä. Resorineulos kauluksessa. Vyötärö on säädettävissä.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Säädettävät hihansuut. Irrotettava huppu on säädettävissä. Plus-koko: väljempi mitoitus lisää käyttömukavuutta. Vetoketjulliset taskut. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Resorineulos kauluksessa. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä silitä koristelua.