Max

Luhta takki miehille
Hae sukset varastosta, sujahda tähän toiminnalliseen laskettelutakkiin ja tunne tuuli kasvoillasi, kun kurvailet rinnettä alas. Vedenpitävä materiaali, teipatut pääsaumat sekä joustava stretch-materiaali lupaavat huolettoman talvipäivän. Primaloft-toppaus tarjoaa juuri oikean verran lämpöä, jotta sinun ei tarvitse palella, muttei myöskään hikoilla. Tässä tehtävässä auttaa lisäksi erityisen hengittävä materiaali, joka pysäyttää kylmän viiman ulkopuolelle mutta antaa kosteuden haihtua pois sisäpuolelta. RECCO-paikannin täydentää takin teknisten ominaisuuksien pitkän listan. Nauti raikkaasta ilmasta ja henkeäsalpaavista maisemista tuulelta ja tuiskulta suojattuna!
Lisätietoa
Kuvaus Hae sukset varastosta, sujahda tähän toiminnalliseen laskettelutakkiin ja tunne tuuli kasvoillasi, kun kurvailet rinnettä alas. Vedenpitävä materiaali, teipatut pääsaumat sekä joustava stretch-materiaali lupaavat huolettoman talvipäivän. Primaloft-toppaus tarjoaa juuri oikean verran lämpöä, jotta sinun ei tarvitse palella, muttei myöskään hikoilla. Tässä tehtävässä auttaa lisäksi erityisen hengittävä materiaali, joka pysäyttää kylmän viiman ulkopuolelle mutta antaa kosteuden haihtua pois sisäpuolelta. RECCO-paikannin täydentää takin teknisten ominaisuuksien pitkän listan. Nauti raikkaasta ilmasta ja henkeäsalpaavista maisemista tuulelta ja tuiskulta suojattuna!
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°).
Materiaaliteknologia Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Tuotteessa on heijastavia elementtejä. Laadukas Primaloft: Lämpöisempi, pehmeämpi, kuivempi ja toimivampi lämmöneristysmateriaali. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 10 000 mm \ 10 000 mvp. Materiaali suojaa sinua vedeltä ja tuulelta äärimmäisissä olosuhteissa. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä reippaassa liikunnas Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua.
Materiaalit 88% polyamidi
Hoito-ohjeet Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Pestävä erillään nurinpäin.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Max