Onnekas mr

Luhta kengät miehille
Luhta kengät miehille. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Nauhakiinnitys. Tukea ja suojaa antavat vahvikkeet kengän kärki- ja kantaosassa.
Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Luhta kengät miehille. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Nauhakiinnitys. Tukea ja suojaa antavat vahvikkeet kengän kärki- ja kantaosassa.
Long Description Luhta kengät miehille. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Nauhakiinnitys. Tukea ja suojaa antavat vahvikkeet kengän kärki- ja kantaosassa.
Materiaalit LYCRA+SUN. PU+MESH+TPU COATING,RUBBER+PHYLON
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Onnekas mr