Onnekas ms

Luhta kengät naisille
Luhta kengät naisille. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Verkkovuori. Kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Tukea ja suojaa antavat vahvikkeet kengän kärki- ja kantaosassa. Nauhakiinnitys.
Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Luhta kengät naisille. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Verkkovuori. Kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Tukea ja suojaa antavat vahvikkeet kengän kärki- ja kantaosassa. Nauhakiinnitys.
Long Description Luhta kengät naisille. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Verkkovuori. Kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Tukea ja suojaa antavat vahvikkeet kengän kärki- ja kantaosassa. Nauhakiinnitys.
Materiaalit LYCRA+SYNTHETIC PU+MESH+TPU COATING,RUBBER+PHYLON
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Onnekas ms