Päikki

Luhta 3-in-1-takki naisille
Talviloman tyylikäs matkakumppani - kevyesti topattu takki kauniilla printtikuosilla. Lämmittää välikerroksena laskettelurinteessä ja ihastuttaa after-skissä! Takin pinta on käsitelty vettä hylkiväksi, joten kevyt sadekuuro ei haittaa. Tällöin voit lämmitellä korviasi tekokarvalla vuoratun hupun uumenissa. Tekokarvaelementti paitsi tuntuu vastustamattoman pehmeältä, se myös tuo takin ilmeeseen aitoa talvitunnelmaa.
Lisätietoa
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°).
Hoito-ohjeet Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Pestävä erillään nurinpäin.
Materiaalit 100% polyesteri
Materiaaliteknologia Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 10 000 mm \ 5 000 mvp. Materiaali suojaa sinua vedeltä ja tuulelta äärimmäisissä olosuhteissa. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Päikki