Pamille

Luhta takki naisille
Untuvajäljitelmätakki moderneilla tikkauksilla on todistus siitä, että ulkoilumuodin ei tarvitse olla ainoastaan toimivaa, vaan se voi olla myös huipputyylikästä. Naisten takissa yhdistyvät tuulenpitävä stretch-materiaali sekä korkea vedenpitävyysarvo ja hyvä hengittävyys. Huppu on irrotettavissa sään mukaan. Fiksua!
Lisätietoa
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°).
Hoito-ohjeet Älä silitä koristelua. Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Materiaaliteknologia Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 10 000 mm \ 5 000 mvp. Materiaali suojaa sinua vedeltä ja tuulelta äärimmäisissä olosuhteissa. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Pamille