Pamille l7

Luhta takki naisille
Untuvajäljitelmätakki moderneilla tikkauksilla on todistus siitä, että ulkoilumuodin ei tarvitse olla ainoastaan toimivaa, vaan se voi olla myös huipputyylikästä. Naisten takissa yhdistyvät tuulenpitävä stretch-materiaali sekä korkea vedenpitävyysarvo ja hyvä hengittävyys. Huppu on irrotettavissa sään mukaan. Fiksua!
Lisätietoa
Kuvaus Untuvajäljitelmätakki moderneilla tikkauksilla on todistus siitä, että ulkoilumuodin ei tarvitse olla ainoastaan toimivaa, vaan se voi olla myös huipputyylikästä. Naisten takissa yhdistyvät tuulenpitävä stretch-materiaali sekä korkea vedenpitävyysarvo ja hyvä hengittävyys. Huppu on irrotettavissa sään mukaan. Fiksua!
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Sisätasku. Säädettävä helma. Hupun koriste on keinoturkista. Vetoketjulliset taskut. Irrotettava huppu.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Älä silitä koristelua.