Paule

Luhta parka naisille
Toiveissa takki, joka sopii yhtä lailla niin kaupungille kuin ulkoiluunkin? Tämä monipuolinen parka on vastaus. Peachattu pinta tuntuu sametin pehmeältä, ja kevyt toppaus lisää käyttömukavuutta. Vedenpitävän ja hengittävän materiaalin ansiosta tässä takissa uskaltaa lähteä ulos myös sadepäivinä.
Lisätietoa
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°).
Hoito-ohjeet Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää nahkaosia. Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin.
Materiaalit 65% polyesteri, 35% puuvilla
Materiaaliteknologia Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 10 000 mm \ 5 000 mvp. Materiaali suojaa sinua vedeltä ja tuulelta äärimmäisissä olosuhteissa. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Paule