Paule l8

Luhta parka naisille
Toiveissa takki, joka sopii yhtä lailla niin kaupungille kuin ulkoiluunkin? Tämä monipuolinen parka on vastaus. Peachattu pinta tuntuu sametin pehmeältä, ja kevyt toppaus lisää käyttömukavuutta. Vedenpitävän ja hengittävän materiaalin ansiosta tässä takissa uskaltaa lähteä ulos myös sadepäivinä.
Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Toiveissa takki, joka sopii yhtä lailla niin kaupungille kuin ulkoiluunkin? Tämä monipuolinen parka on vastaus. Peachattu pinta tuntuu sametin pehmeältä, ja kevyt toppaus lisää käyttömukavuutta. Vedenpitävän ja hengittävän materiaalin ansiosta tässä takissa uskaltaa lähteä ulos myös sadepäivinä.
Long Description Luhta parka naisille. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Tikattu vuori. Kiinteä huppu. Sisätasku. Resorineulos hihansuissa. Aitoa turkista yksityiskohdissa. Säädettävä helma. Säädettävä huppu. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Tuote pestään 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä.
Materiaalit 65% polyesteri, 35% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Sisältää nahkaosia.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Paule l8