Paulo

Luhta parka naisille
Satsaus pituuteen on samalla satsaus tyyliin ja suojaavuuteen. Luhdan ekstrapitkässä parkatakissa sääsuojaan on panostettu useilla ominaisuuksilla: paksulla untuvajäljitelmäeristyksellä, korkealla vesipilariarvolla sekä tuulenpitävällä materiaalilla. Kiinteä huppu ja säädettävät hihansuut antavat luonnollisen loppusilauksen tälle luonnon oikkuja uhmaavalle tuotteelle.
Lisätietoa
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°).
Hoito-ohjeet Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Pestävä erillään nurinpäin.
Materiaalit 65% polyesteri, 35% puuvilla
Materiaaliteknologia Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 10 000 mm \ 5 000 mvp. Materiaali suojaa sinua vedeltä ja tuulelta äärimmäisissä olosuhteissa. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Paulo