Penny

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Tekniset arvot 10 000 mm \ 5 000 mvp: Erinomaisen vedenpitävyyden ja hengittävyyden ansiosta tuote sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Tikattuja yksityiskohtia. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vetoketjulliset taskut. Joustavat hihansuut.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta takki naisille. Tekniset arvot 10 000 mm \ 5 000 mvp: Erinomaisen vedenpitävyyden ja hengittävyyden ansiosta tuote sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Tikattuja yksityiskohtia. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vetoketjulliset taskut. Joustavat hihansuut.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Tikattuja osioita. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vetoketjulliset taskut. Joustavat hihansuut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Tuote pestään 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani
Hoito-ohjeet Suositellaan rumpukuivausta. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Penny