Perla l7

Luhta takki naisille
Luhdan tyylikäs naisten takki hylkii vettä ja pitää sinut kuivana kevyellä sateella. Kylminä, tuulisina päivinä paksu untuvajäljitelmätoppaus pitää olon miellyttävän lämpimänä ja kiinteä, säädettävä huppu tarjoaa lisäsuojaa. Tämä a-linjainen, tyylikkäillä vinoneliöillä tikattu talvitakki ei saa jäädä uupumaan yhdenkään tyylitietoisen kaupunkiulkoilijan naulakosta.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan tyylikäs naisten takki hylkii vettä ja pitää sinut kuivana kevyellä sateella. Kylminä, tuulisina päivinä paksu untuvajäljitelmätoppaus pitää olon miellyttävän lämpimänä ja kiinteä, säädettävä huppu tarjoaa lisäsuojaa. Tämä a-linjainen, tyylikkäillä vinoneliöillä tikattu talvitakki ei saa jäädä uupumaan yhdenkään tyylitietoisen kaupunkiulkoilijan naulakosta.
Long Description Luhta takki naisille. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Tikattuja osioita. Kiinteä huppu. Käytännöllisiä taskuja. Säädettävä huppu. Hupun koriste on keinoturkista.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Tuote pestään 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Suositellaan rumpukuivausta. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.