Petriikka

Luhta takki naisille
Virkistäytymään luontoon ja takaisin kaupungin hulinaan: Luhdan a-linjainen takki on täydellinen valinta molempiin! Vettä hylkivä materiaali uhmaa raakoja sääolosuhteita yhdessä paksun untuvajäljitelmätoppauksen kanssa. Malli on väljä, mutta vinot tikkaukset luovat optisesti kaventavan vaikutelman. Kiinteä, ylisuuri huppu noudattaa samaa trendikkään rentoa tyyliä.
Lisätietoa
Kuvaus Virkistäytymään luontoon ja takaisin kaupungin hulinaan: Luhdan a-linjainen takki on täydellinen valinta molempiin! Vettä hylkivä materiaali uhmaa raakoja sääolosuhteita yhdessä paksun untuvajäljitelmätoppauksen kanssa. Malli on väljä, mutta vinot tikkaukset luovat optisesti kaventavan vaikutelman. Kiinteä, ylisuuri huppu noudattaa samaa trendikkään rentoa tyyliä.
Long Description Luhta takki naisille. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Kiinteä huppu. Sisätasku. Ketjullinen takatasku. Käytännöllisiä taskuja. Joustava ribbineulosranneke pitämään olon mukavana ja tuulen poissa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä.
Materiaalit 65% polyesteri, 35% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.