Petriikka

Luhta takki naisille
Virkistäytymään luontoon ja takaisin kaupungin hulinaan: Luhdan a-linjainen takki on täydellinen valinta molempiin! Vettä hylkivä materiaali uhmaa raakoja sääolosuhteita yhdessä paksun untuvajäljitelmätoppauksen kanssa. Malli on väljä, mutta vinot tikkaukset luovat optisesti kaventavan vaikutelman. Kiinteä, ylisuuri huppu noudattaa samaa trendikkään rentoa tyyliä.
Lisätietoa
Kuvaus Virkistäytymään luontoon ja takaisin kaupungin hulinaan: Luhdan a-linjainen takki on täydellinen valinta molempiin! Vettä hylkivä materiaali uhmaa raakoja sääolosuhteita yhdessä paksun untuvajäljitelmätoppauksen kanssa. Malli on väljä, mutta vinot tikkaukset luovat optisesti kaventavan vaikutelman. Kiinteä, ylisuuri huppu noudattaa samaa trendikkään rentoa tyyliä.
Long Description Luhta takki naisille. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Kiinteä huppu. Sisätasku. Resorineulos hihansuissa. Käytännöllisiä taskuja.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Tuote pestään 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa.
Materiaalit 65% polyesteri, 35% puuvilla
Hoito-ohjeet Suositellaan rumpukuivausta. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.