Pijatta

Luhta takki naisille
Viime vuoden menestystuote vakuuttaa edelleen! Kevyesti topattu, yksinkertaisen tyylikäs syksytakki on juuri sitä, mitä myrskyisinä ja kylminä syyspäivinä kaipaat. Takki on vettä hylkivä ja tuulenpitävä sekä samalla hengittävä, sillä materiaali kuljettaa kosteuden tehokkaasti sisäpuolelta ulos. Väljän istuvuuden myötä alle mahtuu helposti useampia vaatekerroksia lämpöä tuomaan.
Lisätietoa
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Kemiallinen pesu hiilivedyllä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Hellävarainen pesu 40°. ** Silitys (max. 150°).
Hoito-ohjeet Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään nurinpäin.
Materiaalit 100% polyesteri
Materiaaliteknologia Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 10 000 mm \ 5 000 mvp. Materiaali suojaa sinua vedeltä ja tuulelta äärimmäisissä olosuhteissa. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Pijatta