Pinne L7

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Vesitiiviit saumat. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Tekniset arvot 10 000 mm \ 10 000 mvp: Korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot aktiiviselle liikkujalle joka säässä. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Hoikka mitoitus. Tasku ja puhdistusliina laseille. Kännykkätasku. Lenkki puhelimen johdolle pääntiessä. Tämä tuote on saatavilla joko aidolla tai keinoturkissomisteella. Säädettävä helma varmistaa täydellisen istuvuuden. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Lämmin ja pehmeä sisäkaulus. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Hiihtolipputasku. Muotoiltu takahelma on suojaava. Huppu on irrotettava. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Säädettävä huppu.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta takki naisille. Vesitiiviit saumat. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Tekniset arvot 10 000 mm \ 10 000 mvp: Korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot aktiiviselle liikkujalle joka säässä. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Hoikka mitoitus. Tasku ja puhdistusliina laseille. Kännykkätasku. Lenkki puhelimen johdolle pääntiessä. Tämä tuote on saatavilla joko aidolla tai keinoturkissomisteella. Säädettävä helma varmistaa täydellisen istuvuuden. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Lämmin ja pehmeä sisäkaulus. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Hiihtolipputasku. Muotoiltu takahelma on suojaava. Huppu on irrotettava. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Säädettävä huppu.
Long Description Luhta takki naisille. Vesitiiviit saumat. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tasku ja puhdistusliina laskettelulaseille. Kännykkätasku. Lenkki puhelimen johdolle pääntiessä. Tämä tuote on saatavilla joko aidolla tai keinoturkissomisteella. Säädettävä helma. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Pehmeä sisäkaulus. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Hiihtolipputasku. Muotoiltu takahelma on suojaava. Irrotettava huppu. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Säädettävä huppu.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Kemiallinen pesu hiilivedyllä. * Silitys (max. 110°). Hellävarainen pesu 40°. Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Vesitiiviit saumat. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Älä silitä koristelua.