Pirgitta

Luhta takki naisille
Siisti, yksivärinen talvitakki, joka pitää lämpimänä sydäntalven paukkupakkasilla. Untuvaa jäljittelevä toppaus on erityisen paksu, ja pitkä malli tuo lämmön reisiin asti. Takkiin on luotu tikkauksilla piristävä kaksiosainen ilme, joka rikkoo skandinaavisen selkeyden sopivan hillityllä tavalla. Käytännöllisyyttä takkiin tuovat irrotettava huppu sekä veden- ja tuulenpitävä materiaali.
Lisätietoa
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Ei silitystä.
Hoito-ohjeet Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta. Pestävä erillään nurinpäin.
Materiaalit 100% polyesteri
Materiaaliteknologia Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 3 000 mm \ 3 000 mvp. Materiaali suojaa vedeltä ja tuulelta, ja hengittävyys lisää käyttömukavuutta entisestään. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Pirgitta