Prisilla

Luhta takki naisille
Jos ulkonäkö on se, mihin haluat lasketteluvaatteissa panostaa, löydät tästä hiihtotakista juuri sen mitä etsit. Teknisiä ominaisuuksia unohtamatta. Luhdan takissa kurvailet rinnettä alas tyylikkäänä ja hyvin suojattuna, sillä vedenhylkivyyskäsittely, vedenpitävä materiaali ja teipatut pääsaumat muodostavat täydellisen yhdistelmän kosteutta vastaan. Takin helmassa on lenkki, jolla sen saa kiinnitettyä hiihtohousuihin. Näin selkäsi pysyy lämpimänä joka käänteessä. Korkea, sisäpuolelta pörröinen kaulus tuntuu miellyttävältä iholla ja suojaa kaulaa kylmältä vastatuulelta silloinkin, jos haluat jättää hupun pois matkasta.
Lisätietoa
Kuvaus Jos ulkonäkö on se, mihin haluat lasketteluvaatteissa panostaa, löydät tästä hiihtotakista juuri sen mitä etsit. Teknisiä ominaisuuksia unohtamatta. Luhdan takissa kurvailet rinnettä alas tyylikkäänä ja hyvin suojattuna, sillä vedenhylkivyyskäsittely, vedenpitävä materiaali ja teipatut pääsaumat muodostavat täydellisen yhdistelmän kosteutta vastaan. Takin helmassa on lenkki, jolla sen saa kiinnitettyä hiihtohousuihin. Näin selkäsi pysyy lämpimänä joka käänteessä. Korkea, sisäpuolelta pörröinen kaulus tuntuu miellyttävältä iholla ja suojaa kaulaa kylmältä vastatuulelta silloinkin, jos haluat jättää hupun pois matkasta.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Joustava stretch-vuori. Kännykkätasku. Lenkki puhelimen johdolle pääntiessä. Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Hiihtolipputasku. Pehmeä sisäkaulus. Lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävä helma. Joustavat, sisemmät hihansuut suojaavat tuulelta ja estävän kosteusvuodot. Anatomisesti muotoillut hihat. Irrotettava huppu. Brändin logo vetoketjussa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.