Pulmi l8

Luhta liivi naisille
Luhta liivi naisille. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Tekniset arvot 5 000 mm \ 5 000 mvp: Suojaava ja mukava tuote aktiiviseen ulkoiluun. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Säädettävä helma varmistaa täydellisen istuvuuden. Hoikka mitoitus. Käytännöllinen lenkki kuulokkeiden johdolle, jolloin se pysyy paikallaan eikä mene solmuun. Hiihtolipputasku. Lämmin ja pehmeä sisäkaulus. Hupun koriste aitoa turkista on tyylikäs yksityiskohta. Säädettävä huppu. Huppu on irrotettava.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta liivi naisille. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Tekniset arvot 5 000 mm \ 5 000 mvp: Suojaava ja mukava tuote aktiiviseen ulkoiluun. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Säädettävä helma varmistaa täydellisen istuvuuden. Hoikka mitoitus. Käytännöllinen lenkki kuulokkeiden johdolle, jolloin se pysyy paikallaan eikä mene solmuun. Hiihtolipputasku. Lämmin ja pehmeä sisäkaulus. Hupun koriste aitoa turkista on tyylikäs yksityiskohta. Säädettävä huppu. Huppu on irrotettava.
Long Description Luhta liivi naisille. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Säädettävä helma. Vartalonmyötäinen mitoitus. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Hiihtolipputasku. Pehmeä sisäkaulus. Hupun koriste aitoa turkista on tyylikäs yksityiskohta. Säädettävä huppu. Irrotettava huppu.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Tuote pestään 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.