Rento mr

Luhta nilkkurit miehille
Luhta nilkkurit miehille. Päällisen materiaalina korkealuokkainen PU. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Irrotettava sisäpohjallinen. Pehmeä materiaali kauluksessa ja iltissä lisää käyttömukavuutta. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Nauhakiinnitys.
Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Luhta nilkkurit miehille. Päällisen materiaalina korkealuokkainen PU. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Irrotettava sisäpohjallinen. Pehmeä materiaali kauluksessa ja iltissä lisää käyttömukavuutta. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Nauhakiinnitys.
Long Description Luhta nilkkurit miehille. Päällisen materiaalina korkealuokkainen PU. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Irrotettava sisäpohjallinen. Pehmeä materiaali kauluksessa ja iltissä lisää käyttömukavuutta. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Nauhakiinnitys.
Materiaalit SYN. PU+KNITTING FABRIC,RUBBER+PHYLON
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Rento mr