Rento ms

Luhta nilkkurit naisille
Luhta nilkkurit naisille. Päällisen materiaalina korkealuokkainen PU. Kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Pehmeä materiaali kauluksessa ja iltissä lisää käyttömukavuutta. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Tukea ja suojaa antavat vahvikkeet kengän kärki- ja kantaosassa.
Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Luhta nilkkurit naisille. Päällisen materiaalina korkealuokkainen PU. Kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Pehmeä materiaali kauluksessa ja iltissä lisää käyttömukavuutta. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Tukea ja suojaa antavat vahvikkeet kengän kärki- ja kantaosassa.
Long Description Luhta nilkkurit naisille. Päällisen materiaalina korkealuokkainen PU. Kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Pehmeä materiaali kauluksessa ja iltissä lisää käyttömukavuutta. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Tukea ja suojaa antavat vahvikkeet kengän kärki- ja kantaosassa.
Materiaalit SYNTHETIC PU+KNITTING FABRIC,RUBBER+PHYLON
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Rento ms